27.6.2024 Uutinen

Cervi on nyt Cervi

Cervi on nyt virallisesti, lyhyesti ja ytimekkäästi Cervi Oy. Y-tunnus ja tilinumero säilyvät ennallaan. 

Nimen muutoksella ei ole vaikutusta Cervin toimintaan tai palveluihin ja Cervi Oy vastaa kaikista aiemmin Cervi Talotekniikka Oy:n nimissä tehdyistä tarjouksista ja sopimuksista. Uudet sopimukset ja tarjoukset tehdään Cervi Oy:n nimissä.

Virallisiin lomakkeisiin ja muuhun materiaaliin nimen muutos tullaan tekemään vaiheittain ja päivitetään niihin sitä mukaa kun materiaaleja uusitaan muutenkin.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

3.10.2024

Ekolämpönen Oy liittyy Cervi Groupiin ja täydentää Cervin energiatehokkaan olosuhdetekniikan asiantuntijuutta. 

Ekolämpönen Oy liittyy Cervi Groupiin ja tuo vahvistusta Cervin olosuhdetekniikan asiantuntijuuteen. Etelä-Suomessa toimiva Ekolämpönen on erikoistunut energiatehokkaisiin ratkaisuihin, erityisesti maalämmön ja poistoilman lämmöntalteenoton yhdistämiseen taloyhtiöille ja liike- ja toimitiloille. 

25.9.2024

Opiskelut alkoivat, mutta ne eivät tarjoa ratkaisua ilmanvaihto- ja kylmäalan osaajapulaan – Cervi: “Jatkuvasti kasvavalle kylmäpuolelle ei tahdo löytyä opettajia”

Osaajapula on ilmanvaihto- ja kylmäalalla yleinen ongelma, jota alan nykyiset opintojen aloituspaikat eivät paikkaa. Samalla rakennusalan huonon suhdanteen vuoksi potentiaalisia alanvaihtajia olisi tarjolla, mutta aikuiskoulutustuen lakkauttaminen hankaloittaa uudelleen kouluttautumista. Miten tämä käytännössä näkyy?

29.8.2024

Cerville uusi toimitusjohtaja – Jarno Hacklin tukemaan yhtiön kunnianhimoista kasvua 

Cervi Group saa uuden toimitusjohtajan. Kiinteistö- ja talotekniikka-alalta monipuoliset kannuksensa kerännyt Jarno Hacklin liittyy Cervin joukkoihin. Viimeisimpänä tehtävänään hän toimi Are Oy:n toimitusjohtajana. Cerviä kahdeksan vuotta luotsannut Petri Valve jatkaa yhtiössä edelleen keskittyen yrityskauppoihin ja kasvun vauhdittamiseen.