8.7.2024 Uutinen

Cervi ostaa forssalaisen Air-Tikki Oy:n – vuoden kuudes yritysosto

Jari Silvo ja Petri Silvo, Air-Tikki Oy

Cervi ostaa forssalaisen Air-Tikki Oy:n – vuoden kuudes yritysosto

Cervi on ostanut forssalaisen Air-Tikki Oy:n. Tämä on yhtiön kuudes yritysosto tänä vuonna. Cervi on johtava suomalainen olosuhdetekniikan toimittaja, joka tunnetaan innovatiivisista ratkaisuistaan ja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Yrityskaupallaan Cervi Group jatkaa kasvustrategiaansa vahvistaen asemaansa ilmanvaihdon, jäähdytyksen ja lämmityksen markkinoilla.

– Air-Tikki on erikoistunut ilmanvaihdon huoltoon ja korjausrakentamiseen, ja se täydentää erinomaisesti Cervin läsnäoloa Turku-Tampere-Helsinki-akselilla ja niiden väliin jäävillä alueilla, kertoo Cervin toimitusjohtaja Petri Valve.

Yritys on tunnettu laadukkaista ratkaisuistaan ja asiakaslähtöisestä palvelustaan, ja se on toiminut alalla lähes 30 vuotta.

Air-Tikki on pitkän linjan perheyritys, jonka perustin yhdessä isäni ja veljeni Petri Silvon kanssa. Olemme erikoistuneet ilmanvaihdon puhdistukseen, huoltoon ja urakointiin mistä meillä on laajaa alan osaamista. Yrityksemme työllistää myös perheemme jäseniä ja yrityksen jatkuvuus on tärkeää meille kaikille, kertoo Air Tikin toimitusjohtaja Jari Silvo yrityskaupan taustoista.

Olosuhdetekniikan tarve ja tärkeys lisääntyvät, ja alalla on paljon mahdollisuuksia Cervi Groupin yrityksille.

– Kasvumahdollisuuksien hyödyntäminen vaatii erikoisosaamista ja laajempia resursseja, joita saamme nyt Cervin kautta. Cervi on vakuuttanut meidät toiminnallaan ja uskottavuudellaan. Tämä yrityskauppa vahvistaa kykyämme tarjota asiakkaillemme laajempia palveluja ja parantaa yhteistyötämme entisestään, kertoo Silvo ja jatkaa,

– Näemme yhteistyön Cervin kanssa loistavana tilaisuutena kasvaa yhdessä. Yhdistyminen Cerviin tarjoaa meille suuremmat ympyrät ja laajemmat kontaktit, jotka tukevat kasvua ja tarjoavat nuorisollemmekin mahdollisuuksia jatkaa alalla.

–  Jari ja Petri Silvo ovat pitkän linjan yrittäjiä, joilla on rautainen kokemus ilmanvaihtoalalta. Meillä on ollut jonkin verran yhteistä historiaa ja hyvää yhteistyötä jo aiemmin, esimerkiksi Ivason ja muiden tytäryritystemme kanssa. Air-Tikki on hieno yhtiö, jossa on jatkuvuutta ja toisen polven kokemusta. Jari ja Petri Silvo jatkavat merkittävinä Cervin omistajina, mikä takaa toiminnan jatkuvuuden ja vahvistaa yhteistä kasvutavoitettamme, kertoo Valve.

Yrityskaupassa Air-Tikki Oy liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa omana yhtiönään ja omalla nimellään. Asiakassuhteet säilyvät ennallaan, ja Air-Tikki Oy:n ammattitaitoinen henkilökunta jatkaa nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

Lisätietoja:

Petri Valve, toimitusjohtaja, Cervi Oy
puh. +358 40 043 5447
sähköposti: petri.valve@cervi.fi

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

19.11.2024

Nuoremman polven konkari Niilo Mäkinen on nimitetty SKLL:n hallitukseen

Olemme iloisia ilmoittaessamme, että Suomen Kylmäliikkeiden Liitto ry on valinnut Kylmäset Oy toimitusjohtajan Niilo Mäkisen ensi vuonna hallitukseensa. Tämä nimitys vahvistaa Cervi Groupin sitoutumista kylmäalan kehittämiseen ja yhteistyöhön koko toimialan kanssa. Niilon asiantuntemus ja intohimo alaa kohtaan luovat erinomaisen pohjan alan edistämiseen ja kestävien ratkaisujen löytämiseen yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Niilo kommentoi nimitystään seuraavasti: ”Oli […]

3.10.2024

Ekolämpönen Oy liittyy Cervi Groupiin ja täydentää Cervin energiatehokkaan olosuhdetekniikan asiantuntijuutta. 

Ekolämpönen Oy liittyy Cervi Groupiin ja tuo vahvistusta Cervin olosuhdetekniikan asiantuntijuuteen. Etelä-Suomessa toimiva Ekolämpönen on erikoistunut energiatehokkaisiin ratkaisuihin, erityisesti maalämmön ja poistoilman lämmöntalteenoton yhdistämiseen taloyhtiöille ja liike- ja toimitiloille. 

25.9.2024

Opiskelut alkoivat, mutta ne eivät tarjoa ratkaisua ilmanvaihto- ja kylmäalan osaajapulaan – Cervi: “Jatkuvasti kasvavalle kylmäpuolelle ei tahdo löytyä opettajia”

Osaajapula on ilmanvaihto- ja kylmäalalla yleinen ongelma, jota alan nykyiset opintojen aloituspaikat eivät paikkaa. Samalla rakennusalan huonon suhdanteen vuoksi potentiaalisia alanvaihtajia olisi tarjolla, mutta aikuiskoulutustuen lakkauttaminen hankaloittaa uudelleen kouluttautumista. Miten tämä käytännössä näkyy?