Ilmanvaihdon huolto

Erittäin asiallinen ja osaava palvelu! Pidin erityisesti siitä, että sama tyyppi teki arviokäynnin ja itse työn. Asiani oli helppo välittää ja luottaa siihen, että tekijä tietää ja osaa hommansa. Työ tehtiin myös erittäin läpinäkyvästi ja lisätyöt varmistettiin aina minulta.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Puhdas sisäilma

Uutisvirta

23.8.2024

Koneellisen poistoilmanvaihdon huolto taloyhtiöissä

Koneellisen poistoilmanvaihdon perusteet taloyhtiössä Koneellinen poistoilmanvaihto on tuttu näky 1970-luvun jälkeen rakennetuissa kerrostaloissa ja taloyhtiöissä. Tämän tyyppiset järjestelmät ovat pitäneet vuosikymmeniä huolen siitä, että käryt ja käytetty ilma poistuu tehokkaasti huoneistoista. Järjestelmän toimivuuden kannalta on kuitenkin syytä kiinnittää erityishuomiota riittävän korvausilman saantiin. Jotta asukkailla on mahdollisuus hengittää raikasta ilmaa tulee riittävä määrä korvausilmaa virrata sisään […]

2.8.2024

Hormikartoitus ja puhdistus on tehokas huoltotoimenpide historiallisessa rakennuksessa

Case: Bostads Ab Norra Kajen 10, Pohjoisranta 10:ssä tilasi Cerviltä kattavan hormikartoituksen ja puhdistuksen vanhalle rakennukselleen, jossa oli haasteita hormien ja ilmanvaihdon suhteen.

20.6.2024

Kuinka nuohous pitäisi tehdä?

Nuohous on tärkeä osa kiinteistön ylläpitoa, joka takaa tulisijojen ja savuhormien turvallisen sekä tehokkaan käytön. Säännöllinen nuohous vähentää tulipalon riskiä ja parantaa lämmityslaitteiden toimintaa. Mutta kuinka usein nuohous tulisi oikeastaan tehdä? Tässä artikkelissa käymme läpi suositukset ja parhaat käytännöt, jotka auttavat pitämään kotisi turvallisena.